About

Jacqueline Jellema


Leuk om kennis te maken. Uiteraard kennen wij elkaar nog niet en daarom stel ik me aan je voor.  Mijn naam is Jacqueline Jellema, geboren Friezin. Ik woon in de provincie Groningen op de grens van Drenthe in het dorpje Kropswolde-Meerwijck gelegen aan het Zuidlaardermeer.  Een fijne plek om te wonen en te werken, omgeven door prachtige natuur en voor mij een omgeving vol inspiratie.

Na mijn studie bedrijfsadministratie en eerst gewerkt te hebben als bedrijfsadministrateur, werd het tijd het roer om te gooien. De creatieve geest in mij was er altijd al.  In 1991 behaalde ik mijn diploma meester coupeur, textielkunde en ontwerper in het kleermakersvak. In 1998 kwam daar vormgever bij. Na mijn studie binnenhuisarchitectuur, Interior Design, Colorist en Stylist ben ik in 2007 gestart met mijn interieurontwerp bureau ‘Interieur Design Bureau’ genaamd “IDB Living & Design”. Al ruim 13 jaar werk ik als zelfstandig interieurontwerper en kleurenspecialist.

Fotograferen deed ik al in 2005 voor de makelaardij en hobbymatig. Gek genoeg fotografeerde ik steeds minder. Ik vond de foto’s plat en inspiratieloos. Mijn interesse in de fotografie raakte op de achtergrond.

In 2017 ben ik gestart met de basisopleiding bij de School voor Fotografie in Groningen. Het blijkt: fotograferen is een vak! En daarom besloot in 2018 de 1- jarige fotografie opleiding te gaan volgen bij de School voor Fotografie in Utrecht. Eind 2019 is deze opleiding succesvol afgerond. Ik werk sindsdien vanuit mijn eigen studio studio Jacqueline Jellema fotografie.   

Het lijkt mij super om al mijn vakkennis en ervaring samen te voegen en te delen. De foto’s die ik maak kan ik toepassen in jouw interieur.  Maar je mag mij ook een foto opdracht geven. Iets unieks op de wand,  zodat jouw interieur een nog meer persoonlijk tintje krijgt.  Of misschien wil je wel een uniek vloerkleed of gordijn! Zo krijgt jouw interieur wel een hele persoonlijke touch.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op: 0031 (0) 615 386 786. Mailen of appen kan natuurlijk ook. Gebruik dan de button. 

©Jacqueline Jellema fotografie 

STERK IN BEELD, CREATIEF IN INTERIEUR 

2007:  “Aanbeveling Cristy Brandriet : Als hoofddocent van de opleiding binnenhuisarchitectuur en persoonlijk begeleidster van Jacqueline Jellema ben ik overtuigd van haar kwaliteiten als Interior Designer. Ze heeft gedurende de opleiding haar vakkennis; veelzijdigheid en vindingrijkheid steeds weer bewezen. Jacqueline heeft zich met haar ontwerpgevoel beslist onderscheiden, daarom kan ik u deze studente van harte aanbevelen.”

Contact
Jacqueline Jellema
Groningen
M:0031 (0)6-15386786

KvK: 02088257, BTW-id NL001333024B01