over mij


Leuk om kennis te maken. Uiteraard kennen wij elkaar nog niet en daarom stel ik me aan u voor.  Mijn naam is Jacqueline Jellema, geboren Friezin. Samen met mijn gezin wonen wij in de provincie Groningen op de grens van Drenthe in het dorpje Kropswolde-Meerwijck gelegen aan het Zuidlaardermeer.  Een leuke plek vol inspiratie.

Na mijn studies bedrijfsadministratie, meester Coupeur, textielkunde, vormgever, binnenhuisarchitectuur, Colorist en interieurstyling ben ik in 2007 gestart met dit Interieur Design Bureau genaamd “Living & Design”. Als zelfstandig interieurontwerper en kleurenspecialist help ik particulieren en bedrijven met een doordacht interieurontwerp en kleurontwerp door de ruimte zo in te richten dat u zich goed voelt in de ruimte.

Iedere opdrachtgever heeft zijn specifieke wensen. Iedere opdracht is weer anders.  Dat maakt iedere opdracht en ontwerp steeds weer uniek.

2007:  “Aanbeveling Cristy Brandriet : Als hoofddocent van de opleiding binnenhuisarchitectuur en persoonlijk begeleidster van Jacqueline Jellema ben ik overtuigd van haar kwaliteiten als Interior Designer. Ze heeft gedurende de opleiding haar vakkennis; veelzijdigheid en vindingrijkheid steeds weer bewezen. Jacqueline heeft zich met haar ontwerpgevoel beslist onderscheiden, daarom kan ik u deze studente van harte aanbevelen.”

Contact
Jacqueline Jellema
Groningen
M:0031 (0)6-15386786