over mij


Leuk om kennis te maken. Uiteraard kennen wij elkaar nog niet en daarom stel ik me aan u voor.  Mijn naam is Jacqueline Jellema, geboren Friezin. Samen met mijn gezin wonen wij in de provincie Groningen op de grens van Drenthe in het dorpje Kropswolde-Meerwijck gelegen aan het Zuidlaardermeer.  Een leuke plek vol inspiratie.

Na mijn studie bedrijfsadministratie en eerst gewerkt te hebben als bedrijfsadministrateur, werd het tijd het roer om te gooien. De creatieve geest in mij was er altijd al.  In 1991 behaalde ik mijn diploma meester Coupeur, textielkunde en ontwerper. In 1998 kwam daar vormgever bij. Na mijn studie binnenhuisarchitectuur, Colorist en interieurstyling ben ik in 2007 gestart met mijn interieur ontwerpbureau ‘Interieur Design Bureau’ genaamd “Living & Design”. Als zelfstandig interieurontwerper en kleurenspecialist help ik particulieren en bedrijven met een doordacht interieur en ruimtelijk ontwerp.

Door de ruimtes eerst praktisch in te richten en te zorgen voor oplossingen zodat de ruimtes aansluiten bij het doel? Dan is er ruimte voor spannende combinaties.

Iedere opdrachtgever heeft zijn specifieke wensen. Elke ruimte heeft zijn beperkingen. Iedere opdracht is een uitdaging en elk ontwerp is uniek.

2007:  “Aanbeveling Cristy Brandriet : Als hoofddocent van de opleiding binnenhuisarchitectuur en persoonlijk begeleidster van Jacqueline Jellema ben ik overtuigd van haar kwaliteiten als Interior Designer. Ze heeft gedurende de opleiding haar vakkennis; veelzijdigheid en vindingrijkheid steeds weer bewezen. Jacqueline heeft zich met haar ontwerpgevoel beslist onderscheiden, daarom kan ik u deze studente van harte aanbevelen.”

Contact
Jacqueline Jellema
Groningen
M:0031 (0)6-15386786