About


Leuk om kennis te maken. Uiteraard kennen wij elkaar nog niet en daarom stel ik me aan u voor.  Mijn naam is Jacqueline Jellema, geboren Friezin. Ik woon in de provincie Groningen op de grens van Drenthe in het dorpje Kropswolde-Meerwijck gelegen aan het Zuidlaardermeer.  Een leuke plek vol inspiratie.

Na mijn studie bedrijfsadministratie en eerst gewerkt te hebben als bedrijfsadministrateur, werd het tijd het roer om te gooien. De creatieve geest in mij was er altijd al.  In 1991 behaalde ik mijn diploma meester coupeur, textielkunde en ontwerper. In 1998 kwam daar vormgever bij. Na mijn studie binnenhuisarchitectuur, Colorist en interieurstyling ben ik in 2007 gestart met mijn interieur ontwerpbureau ‘Interieur Design Bureau’ genaamd “IDB Living & Design”. Al ruim 10 jaar werk ik als zelfstandig interieurontwerper en kleurenspecialist particulieren en bedrijven met een doordacht interieur en ruimtelijk ontwerp.

Ik wil mijzelf ook blijven prikkelen. Fotograferen deed ik al voor de makelaardij en hobbymatig. Maar ik wilde meer met de fotografie.  In 2017 ben ik gestart met de basisopleiding bij de School voor Fotografie in Groningen. Fotograferen is een vak! En ik besloot in 2018 de 1- jarige fotografie opleiding te gaan volgen bij de School voor Fotografie in Utrecht.

STERK IN BEELD, CREATIEF IN INTERIEUR 

2007:  “Aanbeveling Cristy Brandriet : Als hoofddocent van de opleiding binnenhuisarchitectuur en persoonlijk begeleidster van Jacqueline Jellema ben ik overtuigd van haar kwaliteiten als Interior Designer. Ze heeft gedurende de opleiding haar vakkennis; veelzijdigheid en vindingrijkheid steeds weer bewezen. Jacqueline heeft zich met haar ontwerpgevoel beslist onderscheiden, daarom kan ik u deze studente van harte aanbevelen.”

Contact
Jacqueline Jellema
Groningen
M:0031 (0)6-15386786

KvK: 02088257, BTW-id NL001333024B01