Blog

Een droom……

Een droom voor kleding, schoenen en accessoires.

Het daglicht stroomt naar binnen. Langzaam ontwaakt de natuur. Je hoort zachtjes de vogels zingen en door een kier zie de je eerste zonnestraal. Je ligt nog even na te soezen. Je hebt goed geslapen en bedenkt wat je zal aantrekken en loopt naar je kledingkast.

Een droom van een inloopkast. Kastruimte heel veel kastruimte voor kleding, schoenen en accessoires. Lekker overzichtelijk.  Dit is een droomwens van vele bewoners. Een zee aan bergruimte kost niet per definitie veel geld. Ook hoeft het niet ingewikkeld te zijn en ten koste gaan van de stijl.

Bouw je zelf de inloopkast? Of besteed het uit! Bekijk de oplossingen die mogelijk zijn.  Wil je het niet al te ingewikkeld? Kies dan voor kant-en klare kastelementen.

Rust in je hoofd. Sorteer de kleding op kleur. Kastindelers zijn handige oplossers voor je kleding en accessoires. Ook leuke opbergdozen maken het chique.

 

 

Jacqueline Jellema is sinds 2007 interieurontwerper en vormgever in Groningen. Zij heeft diverse interieurontwerp opdrachten afgerond. Haar klanten zijn particulieren, maar ook de zakelijke ondernemer die een praktische en gepersonaliseerd ontwerp wensen komen bij haar terecht. Als zij niet aan de tekentafel zit, is zij met haar Pentax camera op pad om te fotograferen.