Fotografie

Fotograferen deed ik als kind met een oude Kodak Analoog camera van mijn vader, deze verruilde ik later in 1978 voor een Pentax ME. Pas in 2005 ben ik gaan fotograferen voor de makelaardij. Gek genoeg fotografeerde ik hobbymatig steeds minder. Ik vond de foto’s plat en inspiratieloos. Mijn interesse in de fotografie raakte op de achtergrond en het fototoestel ging in de kast.

Totdat ik in 2017 mijn interesse in de fotografie terugkreeg. Dat jaar ben ik gestart met de basisopleiding bij de School voor Fotografie in Groningen. Het blijkt: fotograferen is een vak! En daarom besloot in 2018 de 1- jarige fotografie opleiding te gaan volgen bij de School voor Fotografie in Utrecht. Eind 2019 is deze opleiding succesvol afgerond. Ik werk sindsdien vanuit mijn eigen studio  Jacqueline Jellema fotografie. 

En nu zit ik helemaal vol inspiratie. Wat je wellicht al zou verwachten wil ik de fotografie graag combineren met interieurs. Het lijkt mij super om al mijn vakkennis en ervaring samen te voegen en mooie producten neer te zetten, foto’s die ik maak en dan kan toepassen in jouw interieur. Denk aan een mooi behangetje, een mooie plaat aan de wand, kussens voor op je bank of stoel. Of een mooie unieke lampenkap. Ik ben zo benieuwd waar je voor zou gaan.  Of misschien wil je wel een uniek vloerkleed of gordijn! Hoe mooi is dat! Dat jouw interieur die persoonlijke touch krijgt.

©Jacqueline Jellema fotografie