Blog

Vrijplaats in je tuin

Gastenverblijf, atelier, tienerhok of werkkamer. Hoe je een tuinhuisje ook gebruikt, het is altijd handig om een paar extra m2 toe te voegen aan je woonoppervlak. Een perfecte oplossing misschien als je kampt met ruimtegebrek- en is een relatief eenvoudige manier om je huis uit te breiden.

Heb je een extra gastenverblijf nodig en heb je ruimte over in je tuin? Dan kan een tuinhuis oplossing bieden. Extra slaapplekken voor kinderen, kleinkinderen, familie of vrienden die gezellig blijven logeren.

Hoe leuk is het om je eigen atelier in je tuinhuis te hebben. Je schildert, je fotografeert of hebt een andere hobby die wel extra ruimte kan gebruiken. lastig wanneer je steeds alles weer direct moet opruimen. Een tuinhuis kan wellicht de oplossing bieden.

Wil je thuiswerken en vind je het lastig aan een bureau in de woonkamer te werken, omdat je het gewoon niet fijn werken vindt wanneer je huisgenoten ook thuis zijn? Een tuinhuis kan de oplossing zijn om ongestoord te kunnen werken. Zo’n tuinhuis hoeft niet groot te zijn. Een kleine 20m2 kan al genoeg zijn.
In de nabije toekomst zullen steeds meer mensen niet meer naar kantoor gaan, maar in hun eigen omgeving werken. Misschien zelfs jij in je eigen tuin…..

Jacqueline Jellema is sinds 2007 interieurontwerper en vormgever in Groningen. Zij heeft diverse interieurontwerp opdrachten afgerond. Haar klanten zijn particulieren, maar ook de zakelijke ondernemer die een praktische en gepersonaliseerd ontwerp wensen komen bij haar terecht. Als zij niet aan de tekentafel zit, is zij met haar Pentax camera op pad om te fotograferen.