Blog

Fotobehang

Fotobehang is een geweldig product voor in huis of op kantoor waardoor je makkelijk en snel een saaie ruimte kan veranderen in een sfeervolle plek. Heb je last van galm in de ruimte? Denk dan eens aan geluidsabsorberende panelen voor een gepersonaliseerde uitstraling.

Interieur trends:
Fotobehang zorgt ervoor dat je met alle woontrends mee kunt waaien. Ben jij een bepaalde trend zat of wil je juist de nieuwe woontrend toepassen? Dan verwijder je zonder problemen het oude fotobehang en plaatst je weer een nieuw sfeervol thema. Zo simpel kan het zijn!

Geef elke ruimte een compleet andere sfeer met fotobehang van een natuurlijk landschap, bloemen ect. Waan je even midden in de bergen, op een savanna waar slechts een enkele boom staat of juist op het strand. In welke omgeving voel jij je het meest thuis?

© Photographer Jacqueline Jellema, all rights reserved

Jacqueline Jellema is sinds 2007 interieurontwerper en vormgever in Groningen. Zij heeft diverse interieurontwerp opdrachten afgerond. Haar klanten zijn particulieren, maar ook de zakelijke ondernemer die een praktische en gepersonaliseerd ontwerp wensen komen bij haar terecht. Als zij niet aan de tekentafel zit, is zij met haar Pentax camera op pad om te fotograferen.